LAPTOP DEKORÁCIÓ
SZOLGÁLTATÁSOK
Digitális nyomtatás
Betűkivágás, riccelés
Laminálás, kasírozás
Alvállalkozói szolgáltatások
Grafikai és dekorációs
tervezés
, kivitelezés
Fotózás (műtermi, tárgy, helyszíni, esemény)
Helyszíni felmérés, kivitelezés
Elérhetőségek
Grafikai követelmények
Karrier
Magnetta Reklámstúdió
LAKBERENDEZÉSI DEKORÁCIÓ
FOTÓKIDOLGOZÁS
JÁRMŰDEKORÁCIÓ
PLAKÁT, POSZTER
NYOMTATÁS
© 2003-2018, Dekoretta. Minden jog fenntartva - Tel.:+361/782-9889 Fax: +361/782-5880 - E-mail: dekoretta@magnetta.com
KIRAKATDEKORÁCIÓ
TEXTIL NYOMTATÁS,
DEKORÁCIÓ
ÜZLET,
IRODA DEKORÁCIÓ
REKLÁMDEKORÁCIÓ
DISPLAY RENDSZEREK
DEKORÁCIÓ, LAPTOP DEKORÁCIÓ, LAPTOP MATRICA KÉSZÍTÉS
REKLÁMTÁBLA, CÉGTÁBLA
VILÁGÍTÓ TÁBLA
3D FELIRAT,
PLASZTIKUS GRAFIKA
INFORMÁCIÓS
TÁBLA
DISPLAY
KREATÍV DEKORÁCIÓ
JÁRMŰDEKORÁCIÓ,
SPORT
ÉS SZABADIDŐ
Kreatív tervezés
TEVÉKENYSÉGEK
Műgyantázás
Gravírozás
Anyagleadás
Stipack Címkegyár
Gépi hímzés
LAPTOP DEKORÁCIÓ

Vásárlási feltételek
Termékek, minták
Vásárlási feltételek
Megrendelés
Tippek, ötletek
A Vásárlási feltételek tartalmazzák a dekoretta.hu weboldalon található laptopdekoráció megrendelésének feltételeit, a megrendelőre és a kivitelezőre vonatkozó jogokat és kötelezettségeket.
A dekoretta.hu internetes oldal üzemeltetője és a laptopdekoráció kivitelezője a Magnetta Kft. (1022 Budapest, Bimbó út 101.)


Megrendelés


A Laptopdekoráció megrendelőlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg hivatalosan elfogadod a Vásárlási feltételeket.
A virtuális megrendelés elküldését követően 1 munkanapon belül hivatalos visszaigazolást kapsz munkatársainktól. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük töltsd ki ismét a megrendelőlapot és jelöld be az "Ismételt megrendelés" mezőt.
A megrendelés leadásakor visszaküldött automatikus email üzenet nem minősül visszaigazolásnak!

Fizetési és szállítási feltételek

A laptopdekorációs matricák elkészülési határideje 2-4 munkanap. Ezután a választott átvételi módtól függően átveheted személyesen a Dekoretta telephelyén (1022 Budapest, Bimbó út 101.) vagy postai utánvéttel. Az árakról a termékek menüpont alatt vagy a megrendelőlapon találsz bővebb információt. A feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A weboldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Garancia, szavatosság

A Dekoretta vállalja, hogy a megrendelt nyomtatott anyag a megadott feltételeknek megfelelő minőségű és kivitelezésű. A matrica 2 éven belül nyommentesen visszaszedhető.
A Dekoretta csak az általa kivitelezett dekorálásért vállal minőségi felelősséget!
A Dekoretta a terméket megfelelő védőcsomagolásban postázza. A szállítás során a termékben keletkezett károkért nem vállal felelősséget.
A Tippek, ötletek menüpontban részletes útmutatót találsz a matrica felragasztásáról, cseréléséről. A hibás felragasztásból származó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Figyelem! A laptopok és egyéb elektronikai termékek hátoldalának fóliaragasztása a berendezés rendeltetésszerű működését - különös tekintettel a hűtésre - befolyásolhatják, hibát is okozhatnak, ezért NEM AJÁNLOTT! Amennyiben mégis szeretnéd a hátlapot is dekoráltatni, kérd kollégáink segítségét!

Tartalmi felelősség

Megrendeléskor a Vásárlási feltételek elfogadásával egyidejűleg nyilatkozol arról, hogy az átadott képi anyag (grafika, szöveg, fotó) jogosult felhasználója vagy, illetve a szerzői jogokkal kapcsolatban minden felelősséget vállalsz.